Members
Only!

Sample Sale Club

2000 M2 SALE MADNESS / SURF / SKATE / SNOW / LIFESTYLE / FASHION

Ga lekker warm het water op! – Dit zijn onze wetsuits

Wetsuits

WETSUITS – SPECIAAL VOOR JOU!

Ook aankomende sale staan voor jou meer dan 2000 wetsuits klaar. In alle maten en diktes. Uiteraard gaan onze stock clearance modellen en vooraad uit het vorige seizoen met de hoogste kortingen de deur uit.

wetsuits2

Wij hebben ook de allernieuwste zomer 2017 en zelfs 2018 collecties van de beste quality brands als Rip Curl, Billabong, Quiksilver & Roxy. Deze nieuwste modellen verkopen wij tegen de scherpst mogelijke prijs. Onze verkoopspecialisten helpen je graag met goed advies, de juiste maat én de beste prijs. De voorraad hangt klaar, dus je kunt jouw perfecte wetsuit direct meenemen. De volgende dag kan jij meteen het water op in de nieuwste gear!

 

De stock clearance modellen en voorraden van afgelopen seizoen gaan weg met kortingen tot wel 50% op de normale retail prijs. Tijdens iedere sale hebben wij wetsuits in de verkoop vanaf € 50,- en speciale in store deals voor jou.

Al onze producten hebben volledige fabrieksgarantie en wij staan klaar om samen met jou de allerbeste keuze te maken.
Surfen, Kiten, Wakeboarden, in elk weertype. Wij hebben het voor jou!

Alleen wetsuits? Natuurlijk niet! Tijdens onze sale weekende staat 1500m2 Autumn sale artikelen voor jou klaar. Sweater, Pants, Jacketsm Shoes, Hardware en veel meer productgroepen Jij bespaart al snel honderden euro’s op jouw aankopen van de awesome collectie.

Kom langs om te shoppen en download nu jouw ticket via:
www.samplesaleclub.nl/tickets

cover6

Vragen? Mail ons op mail@samplesaleclub.nl of stel jouw vraag via onze Facebook pagina.
We doen ons best jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Team Sample Sale Club